Magyartank

.
TÁRSOLDALAK
ELÉRHETŐSÉG

VENDÉGKÖNYV.

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍREK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Pz.38(t) könnyű harckocsi

Compibácsi - Normen  2014.11.17. 04:02

Pz.38(t) könnyű harckocsi:  A harckocsi fejlesztésének a története 1933-ra vezethető vissza. Egy új harckocsi kifejlesztéséhez az ipari háttér és a szaktudás is megvolt. Az Osztrák-Magyar Monarchia feldarabolása után az újonnan megalakult Csehszlovákia területén Európa egyik legjelentősebb hadi- és fémmegmunkáló ipara maradt. Franciaország és Anglia támogatásával ez az ipari kapacitás megőrizte magas színvonalát és ez a II. világháború végéig megmaradt.

Ansaldo cikk újabb kiegészítés

Compibácsi  2014.11.02. 12:41

Ansaldo cikk, újabb kiegészítés: Tisztelt Mindenki! Ahogy a címben is említettem kb. fél oldalnyi tartalommal tovább gyarapodik az Ansaldo cikk. November közepéig leadom Normennek a beillesztendő anyagot.

Cikk felülvizsgálatok

Compibácsi  2014.10.18. 21:09

Kedves Látogató! Hamarosan kezdetét veszi az oldalon már megtalálható cikkek felülvizsgálatának újabb szakasza. Eddig az Ansaldo készült el, és az LK-II.  cikk   felülvizsgálata és az új indformációkkal történő kibővítése pedig a végéhez közeledik. De lássuk, hogy mely cikkekre vár még bővítés és kiegészítés:

Készülő Pz.38 (t) cikk

Compibácsi - Normen  2014.10.12. 19:36

Az ígéretemhez híven, hogy ezt a típust még az idén bemutatjuk, egy jó hírrel szolgálhatok. A Pz.38 (t) harckocsit bemutató cikk végre elkészült. Miután Normen átnézte és megfelelően összerakja, majd jobbnál-jobb fényképekkel feldobja, ahogy módja lesz rá megjeleníti az oldalon. 

Tobak Tibor: Pumák Földön-égen:

Compibácsi  2014.09.19. 04:22

Tobak Tibor: Pumák Földön-égen: "A „Cica”. E név hallatán nem a négylábú házi kedvencre gondolok, ami ilyenkor beugrik az embernek. Hanem arra a csodálatos emberre, akinek köszönhetően bemutathatom-e könyvet. Nem véletlenül kapta a „Pumák Krónikása” nevet, mert ezen kívül még 2 könyve jelent meg (Pumák és a többiek, Pumák és boszorkányok). Ezen kívül rendszeresen publikált a Top Gun magazinba és Cserny Miklós bajtársával lefordították Adolf Galland: 104 légi győzelem c. könyvét, ami így magyarul is megjelent."

Tobak Tibor könyvbemutató

Compibácsi  2014.09.16. 20:04

Kedves Látogató! : Sok munkával és utánajárással végre elkészült Tobak Tibor: Pumák Földön - Égen című könyvének a bemutatója, amit hamarosan az AJÁNLÓ rovatban is megtekinthet mindenki. Azt megígérhetem, hogy a másik két könyvet amit még Tobak Tibor írt szintén befogom mutatni, mert ezeket is látni és olvasni kell.

L3/CV-35 Ansaldo

Compibácsi - Normen  2014.07.30. 18:06

L3/CV-35 AnsaldoMagyarország kijátszva az Antant ellenőrzéseket 1934-ben először 68, majd utána újabb 82 darab fegyverzet nélküli Fiat - Ansaldot rendelt Olaszországtól.  A leszállítás 1935 szeptembere és 1936 decembere között megtörtént. Ennek a kis harckocsinak a fejlesztése az 1930-as évek legelején kezdődött egy angol licence alapján.  A „CV” tehát „carro veloce” szó gyors tankot jelent. Az „L” pedig „leggero” vagyis könnyűt jelent. Ha a kapott szavakat egymás mögé rakjuk, akkor a könnyű gyors tank eredményt kapjuk. 

Hírek a várható cikkekkel kapcsolatban 2. rész

Compibácsi  2014.07.28. 21:45

Kedves Látogató! (hamarosan lesz egy távlati tervek rovat ahol kiderül hogy miért ezt a képet választottam). Átvizsgálva a lehetőségeket ebben az évben szeretném ha még ezek is megjelennének:

Sebő Ödön: A halálra ítélt zászlóalj

Compibácsi  2014.07.14. 07:01

Sebő Ödön: A halálra ítélt zászlóalj: "Ezt a könyvet csak hosszas, 3 hónapig tartó keresgélés után tudtam megvenni egy antikváriumban. Így utólag belegondolva minden forintját megérte, mert olyan dolgokról olvashattam, amiről sok helyen nem írnak. A könyvről hallottam már pozitív véleményeket, de a végső lökést Vitéz Szepesvári Béla: A hazáért mindhalálig című könyve adta meg. A könyv 342 oldalas, eseményekben és fényképekben illetve korabeli dokumentumokban gazdagon összeállított remekmű ez. Az előszó rövid, de tartalmas amit Nemeskürty István írt." (Compibácsi)

43M Lehel Páncélozott csapat- és sebesültszállító jármű Nimród-alvázon

Compibácsi - Normen  2014.07.12. 06:53

43M Lehel Páncélozott csapat- és sebesültszállító jármű Nimród-alvázon: A német hadsereg vezetése helyesen felismerte, hogy a gyalogság nagyfokú gépesítésével és a harckocsik folyamatos fejlesztésével egy újfajta hadviselést lehet létrehozni. A légierővel folytatott szoros együttműködés pedig fokozta ezt a hatást. A páncélos erők és a gyalogság egy teljesen új szemlélet szerinti alkalmazása Lengyelországban és Nyugat-Európában bizonyította az elmélet helyességét. A magyar hadvezetés is figyelte az eseményeket, és próbálta levonni a helyes következtetéseket. 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

     

  Üdvözlök mindenkit a WotHungary csapata nevében! Az oldalon megtaláltok minden információt a World of tanks-ról, oktató videókat, modokat, híreket! 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******